divendres, 13 d’abril del 2012

Adeu Pockhara


 Maya i la seva amiga...quina noia mes dolca la Maya!!

 La Li i els seus tres fills ( el fill gran que no recordo com es diu, la Roni i la Gali ). Sempre sopen dalbhat al bar de la mare de la Maya i la Punam. Quins nens mes espavilats. No van a escola perque la seva mare es escriptora i viatja per Asia des de fa 4 anys, pero saben mes idiomes, mes historia i mes matematiques que els altres nens de la seva edat...
La Li es d`Israel i esta sortint amb en Shanu ( un noiet de 24 anys que es dedica a portar els turistes a fer Kayak i rafting). En Shanu  ha guanyat totes les competicions de Kayak de diferents estils de Nepal i India des que va comencar fa 5 anys. 



 En Subhas, me'l vaig trobar a la parada d`autobus anant cap a Kathmandu, tambe es del mon del kayak, i d`aqui 2 setmanes anira a treballar com a guia de kayak i rafting a Islandia per 3 mesos!
Nomes te 19 anys ....aquest noi ha fet molta sort coneguent els doctors islandesos...
El carrer comercial de Pokhara, amb la muntanya Machapuchare al fons...despres de tants dies de pluja el cel estava molt clar i es veien les muntanyes de l`himalaya impressionants...







4 comentaris:

  1. Oh Taís!!! Com estàs guapa?! Quin viatge tan chulo!! Paisatges espectaculars, un munt d´anècdotes, coneixent molta gent amb la teva gracia tan personal!! Rajes felicitats per tots els poros de la pell!! Aventurera, disfruta molt i alimenta´t bé (consell de mama total), que aquests trekkings deuen deixar-te baldada!Cuida´t! Un peto ben fort!
    Tati;)

    ResponElimina
  2. Taïs, que no comenti gaire no vol dir que no segueixi el blog. Un viatge magnífic. Ja m'ensenyaràs la tècnica aquesta de meditació quan arribis!!!! una abraçada molt forta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Quim!!!
      Quina il.lusio que em llegeixis!
      Acabo de tornar del curs! molt dur, molt intens, pero molt contenta d`haver-lo fet i molt agraida d`haver conegut aquesta tecnica..a veure si soc constant i la practico i quan torni la puc compartir amb vosaltres.
      Dema anire de voluntaria a servir un curs de vipassana de 3 dies per a nens de 6 a 14 anys.
      pot ser impressionant veure aquests nens meditant!

      Espero que tot vagi be per l`institut! molts petons!

      Per sert, em pots avisar quan surtin les aplicacions per demanar centre? per si em despisto...

      Elimina
  3. Hola Taïs, soc en Toni.........Pare.... em coneixes oi? Et felicito per tot el que estás fent.Miro tot el que fas i et desitjo molta sort.El teu pare está mes que feliç,una forta abraçada.

    ResponElimina