dijous, 1 de març del 2012

Swuayambhu



El Temple de Swayambhu es un dels mes famosos a Kathmandu (tambe es conegut com Monkey temple perque esta ple de micos). L`hotel on ens estem esta a 5 minuts. El temple es molt visitat per monjos Tibetans, buddhistes i monjes Newar de Kathmandu. La gent que viu en el barri de Swayambhu va cada mati a les 7h a adorar el seu deu. Des del temple es veuen unes vistes spectaculars de Kathmandu.




Aqui podeu veure unes quantes fotografies del temple:
pujant les infinites escales cap a swayambu
pujant
vistes de Kathmandu
nen
estupa

Aquesta es la familia del nostre amic Rajendra, la seva mare i les seves dues germanes son tibetanes casades amb nepalesos. Cada dia del mon el passen de sol a sol a Swayambhu venent les seves joies.
Aqui podeu veure el Rajendra i la seva avia. Avui han d`operar a l`avia de catarates, a veure si tenen sort.
I aquestes son unes dones indies de turisme pel Nepal.

6 comentaris:

  1. Quina enveja que em fas Taïs!!! M'encanten totes les fotos...Volem més!!!
    Per cert, sóc la Mònica ;). Molts besitos! Muas!

    ResponElimina
  2. Taïs !!
    quina sort poder estar per aquestes terres llunyanes... aprofita cada moment..

    Ja gosa sortir — el bri, — i ve en l'aire dolç — la pols — i fa tot voltant — un cant. — Damunt el més pur — futur — que, encara enterrat, — s'esbat, — jo petjo camins — divins: — oh dia roent — de vent!, — oh núvol esparç de març!!!

    Un petó mooolt fort, et segueixo.

    Albert

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Albert!!!!! ets l`Albert Saurina? suposo que si pel poema de`n joan...ara mateix soc a Langthang, una regio de l`Himalaya, a 2.300 metres. en dos dies pujarem fins a 2.300 metres, al llac de Goisacunda. Si no hi ha molta neu intentarem passar per un pas que esta a 4.600m i tornarem a kathmandu caminant ( una setmana mes o menys). Es brutal aquest indret del mon..quan sigui altre cop a la ciutat ja penjare fotografies i explicare una mica la ruta que he fet.
      una abracada!!

      Elimina
  3. Taïs!!
    pregunta al Tomàs si havia viscut a Kuala Lumpur, els 94-95 i si si si recorda l'Stuart i la Bel, je je se semble un munt.
    Estic pensant en torna a India igual ens veiem.. petons, disfruta.

    ResponElimina
  4. Bel, m`encantaria que vinguessis a l`India amb mi!!!! la meva idea es quedar-me un mes mes a nepal i despres anar a Varanasi un temps. Despres Kerala i finalment a l`escola que esta prop de Chittor ( a l`estat d`Andra Pradesh). No es facil aconseguir internet aquests dies en aquests pobles perduts de l`himalaya, pero d`aqui una setmana sere a Kathmandu i sera mes facil. Estem en contacte bonica!!

    ResponElimina
  5. per cert, en Thomas aquest segur que es el mateix, perque va viure a Indonesia molt de temps. Suposo que el veure quan torni a Kathmandu, ja li dire. Quina casualitat mes gran...mira que es petit el mon. Saps que el meu vei del mateix edifici de bisbe laguarda esta fent el trekking amb mi? quines coses....

    ResponElimina