divendres, 23 de març del 2012

Chitwan i Pocchara

Chitwan es un parc nacional que esta al sud de Kathmandu ( 6 hores en bus) i molts turistes van a fer excurcions en elefants o en barca per a veure "rinocerontes", cocodrils, tigres i altres animals.

Jo he tingut la sort de poder-hi anar amb el meu amic Nabin , ja que la seva mare te una caseta alla. La casa es una casa de palla i fang, amb un llit i a la mateixa habitacio un foc a terra i 4 olles. Sense labavo, sense electricitat...amb dos bufals i 3 gallines. En un poblet on totes les cases son mes o menys igual...molts nens jugant descalcos pel carrer sense esfaltar. Una vegetacio tropical, bufals i gallines caminant lliurement pels carrers...

Hem esatat dos nits en aquesta casa...Cada vespre, mentre la cosina de'n Nabin ( la Suova)ens cuinava un dalbat senzill,nosaltres feiem una mica de musica i la mare ( Sanu antie) ens feia ballar sota un cel espectacular... La mare no para de veure wisky nepali i com que no suporta veure sola quasi m'obligava a veure amb ella...practicament no l`he vist cap dia serena. Pero es un encant de dona, molt forta, amb molta personalitat i la gent l`adora.

Els feia molta gracia veure`m menjar amb les mans, ( be, amb la ma dreta, perque l`esquerra es per a netejar-se les parts quan van al lavabo) es veu que ho feia molt malament....

Vam llogar una 'tanga' ( un caball i una carrossa) i vam visitar el parc nacional.

Vam veure cocodrils, rinoceronts i elefants...pero per a mi el mes espectacular ha estat viure dos dies amb unes condicions tant diferents al que estic acostumada...i la veritat es que m`ha encantat.

Ara ja fa tres dies que soc a Pocchara. En Nabin acaba de marxar a contracor perque ha d`exercir de pare de familia i cuidar una mica el seu negoci.

Pocchara esta al nord de Kathmandu i es una ciutat que esta al costat del llac Pewa, crec que el llac mes gran de Nepal. Hem anat en barca, em fet alguna excurcioneta i cada vespre hem estat tocant al bar d`un amic seu que ens ha convidat a sopar algun dia de lo content que estava amb nosaltres, ja que li hem fet una mica de reclam per als turistes.

Ja he apres la meva primera canco nepalesa..

I dema comencare a preparar el proper trekking ( Anapurna round) que es d`uns 15 dies i surt des de Pocchara.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada